Inchirieri echipament

 

R&J Scoala Ski - Poiana Brasov - Ski School

 

Ski & Snowboard Poiana Brasov

   bootdoc partener oficial R&J Scoala Ski Poiana Brasov         Komperdell partener oficial R&J Scoala Ski Poiana Brasov                wintersteiger partener oficial R&J scoala de ski poiana brasov        Cebe partener oficial R&J Scoala Ski Poiana Brasov   fischer partener oficial R&J Scoala Ski Poiana Brasov      

Inchirieri Ski & Snowboard Poiana Brasov

Cine Suntem ?

Suntem situati în centrul statiunii Poiana Brasov, vis-a-vis de parcarea centrala din Poiana Brasov, în zona de maxim interes pentru pasionații de schi, la o distanta egala, dar nu departe de cele doua telecabine ce deservesc Vf. Postavaru si la 2-3 minute de partia de incepatori Bradul.

Echipa R&J Inchirieri Ski & Snowboard își propune să ofere iubitorilor de ski spre inchirere cele mai bune echipamente la cele mai bune prețuri.

R&J Ski Center pune la dispozitia clientilor sai masina de transfer / shuttle bus catre partie si inapoi.

Centrul nostru de închiriere echipament de ski si snowboard, ofera echipamente de calitate superioară de la marcile consacrate: Elan, Head, Rossignol, Dalbello, Dynastar si Volkl, Fischer, etc . Oferim echipamente pentru toate nivelurile, de la incepatori la experti (race ski VIP).  Dimensiunile claparilor sunt de la cea mai mica marime de copii pana la cea mai mare de adulti.

De asemenea detinem un Centru de BootFitting, dotat cu cele mai performante aparate de modificat clapari de ski si bocanci / boots de snowboard, computer de scanare a piciorului 3D pentru o masurare exacta a piciorului.

Oferim de asemenea spre inchiriere si casti de protectie, manusi schi, cagule, ochelari de schi , etc.

*** Ski Shuttle bus GRATUIT !!! ***

Inchirieri echipament Ski Poiana Brasov

Ce stiu expertii ?

La școlile de schi puteți închiria cele mai bune echipamente de ski sau snowboard .  Acest lucru este valabil și pentru R&J - Ski & Snowboard Rental, unde personalul calificat se asigură că numai schiurile de top sunt oferite spre inchiriere.

Este de la sine înțeles că echipa noastră va avea grijă si de întreținerea profesionala a echipamentelor de ski , setarea perfectă a legăturilor dumneavoastră de ski.

Personalul R&J Ski Rental

te ajuta in alegerea echipamentului potrivit in functie de nivelul si marimile fiecaruia, precum si cu informatii despre situatia la zi a partiilor.

Schiuri atragatoare pentru copii, cu marimi de la 67 cm,  numai bune pentru a le asigura si celor mici confortul in initierea skiului.

Pentru adolescenti, adulti si cei mai experimentati, oferim schiuri de ultima generatie.

Experimentați serviciile de top R&J Bootfitting, unde montatori R&J,  experți se asigură că clăparii dvs. de schi sunt perfect personalizati pentru confort și performanță. Personalizare a branturilor pentru schi si snowboard prin termoformare la cald.  Bucurați-vă de o potrivire pe măsură care vă va imbunatati  aventura la schi.

INCHIRIATI ECHIPAMENT DE SKI DE LA

R&J SCOALA SKI & SNOWBOARD – INCHIRIERI ECHIPAMENT SKI & SNOWBOARD

ASTFEL VA VETI IMBUNATATI PERFORMANTA !

Bocancii reci si umezi pot strica ziua sau chiar vacanta oricarui iubitor de sport, de aceea noi acordam o atentie sporita uscarii si dezinfectarii claparilor dupa fiecare utilizare, servisarea schiurilor ori de cate ori este nevoie, prin ascutirea canturilor si ceruire.

Clientii trebuie să completeze și să semneze formularul de închiriere. În cazul în care sunt sub 18 ani, părintele sau tutorele legal trebuie să semneze pentru ei.

Confortul si siguranta clientilor nostri este o prioritate pentru noi.

Inchirieri Ski & Snowboard Poiana Brasov

Te-am Facut Curios?

Galerie Echipament

Despre

Poiana Brașov

Istoria pe scurt:

Infiintata in 1895, Poiana Brasov deservea ca loc turistic pentru Brasov. Prima cabana a fost construita in 1904. In 1906 Poiana Brasov a fost recunoscuta ca statiune de iarna si trei ani mai tarziu se desfasurau primele competitii de iarna. In 1951 au tinut loc jocurile internationale de iarna a studentilor. In zilele noastre Poiana Brasov seamana mai mult cu un mic orasel avind hoteluri luxurioase si restaurante bune.

Privita de pe creasta Masivului Postavarul, statiunea Poiana Brasov pare o mica oaza în împaratia muntilor, îmbracati în haina verde a padurilor de molid si fag, în care vilele si hotelurile cu arhitectura pe cât de variata pe atât de moderna imprima un plus de pitoresc.

 • Oferta specifica sezonului rece:
 • practicarea schiului alpin si a snowboard-ului pe pârtiile cu diferite grade de dificultate. 

 • practicarea saniusului pe pârtiile special amenajate;

 • practicarea patinajului pe patinoarul artificial;

 • plimbări cu sănii trase de cai;

 • învatarea dar si imbunatatirea  tehnicilor de schi , alaturi de  instructori de specialitate în cadrul scolilor  de schi si snowboard. Centre pentru inchirierea materialelor sportive , ( schi-uri. snowboard-uri, sanii, etc).

 • Oferta specifica sezonului cald
 • drumetii montane pe jos sau cu bicicleta spre Masivul Postavarul.

 • tenis de câmp pe terenurile amenajate în apropierea hotelurilor.

 • minigolf si handbal pe terenul din zona lacului.

 • cursuri de calarie si practicarea echitatiei în împrejurimi.

 • windsurfing, yolle si ambarcatiuni pe lacul Moacsa (40 Km).

 • În apropierea hotelurilor sunt situate si restaurante cu specific românesc:
 • Coliba Haiducilor

 • Sura Dacilor

 • Vânatorul - restaurant vânatoresc

 • Stâna turistica

Call Now Button