R&J Scoala de schi pentru copii si adulti in Poiana Brasov

DIN IARNA 2023 – 2024

Pârtiile Lupului inferior şi Drumul Albastru din Poiana Braşov vor avea nocturnă

Autor: Radu COLŢEA

Publicat la 25 octombrie 2022 BZB Brasov

Partia de schi lupului inferior
Nocturna pe partiile din Poiana Brasov

Primăria Braşov a anunţat că a finalizat procedura de achiziţie pentru realizarea proiectului tehnic şi execuţia lucrărilor de instalare a sistemului de iluminat pentru pârtiile de schi Lupului inferior şi Drumul Albastru. Nocturna pe partiile din Poiana Brasov

Licitaţia a fost câştigată de SC Flash Lighting Services SRL, cu subcontractant VRD Proiect Invest SRL, iar valoarea lucrărilor de proiectare şi execuţie se ridică la 5.199.996 lei, fără TVA.

R&J Scoala de schi pentru copii si adulti in Poiana Brasov
R&J Scoala de schi pentru copii si adulti in Poiana Brasov

Durata contractului este 8 luni, dintre care 2 luni pentru realizarea proiectului tehnic şi 6 luni pentru execuţia lucrărilor de instalare a sistemului de iluminat, ceea ce înseamnă că instalaţiile de nocturnă de pe cele două pârtii vor fi funcţionale în sezonul de schi 2023 – 2024.


Prin proiectul de iluminare a pârtiilor Lupului inferior şi Drumul Albastru, municipalitatea doreşte să extindă perioada zilnică de schi pe acestea, astfel încât să crească atractivitatea staţiunii, pentru că va fi oferită o alternativă mai spectaculoasă de schi, după lăsarea întunericului.

În acelaşi timp, va scădea şi presiunea existentă la mijloacele de transport pe cablu care fac legătura cu partea superioară a masivului, pentru că pârtiile dispun de telescaunul Lupului.

Ski Service Poiana Brasov Romania
Ski Service Poiana Brasov Romania
Bootfitting Poiana Brasov - Romania
Bootfitting Poiana Brasov – Romania
R&J Ski School Poiana Brasov
R&J Ski School Poiana Brasov
R&J Scoala Ski - Poiana Brasov - Ski School.
R&J Ski rental Poiana Brasov

Scroll to Top
Call Now Button