Inchirieri echipament

Ski & Snowboard Poiana Brasov

Inchirieri echipament Ski & Snowboard Poiana Brasov

Cine Suntem ?

Situati în centrul statiunii Poiana Brasov, la parterul Pensiunii Casa Emil, vis-a-vis de Restaurantul Vanatorul, în zona de maxim interes pentru pasionații de schi, la o distanta egala, dar nu departe de cele doua telecabine ce deservesc Vf. Postavaru si la 2-3 minute de partia de incepatori Bradul. Echipa R&J Ski își propune să ofere iubitorilor de ski spre inchirere cele mai bune echipamente la cele mai bune prețuri.

Centrul nostru de închiriere echipament de ski, ofera schiuri de calitate superioară de la marcile consacrate: Elan, Head, Rossignol, Dalbello, Dynastar si Volkl, echipament pentru toate nivelurile de la incepatori la experti (race ski). Dimensiunile claparilor sunt de la cea mai mica marime de copii pana la cea mai mare de adulti.

Oferim de asemenea spre inchiriere si casti de protectie.

*** Ski Shuttle bus FREE!!! ***

Inchirieri echipament Ski Poiana Brasov

Ce stiu expertii ?

La școlile de schi puteți închiria cele mai bune echipamente de schi. Acest lucru este valabil și pentru R&J - Ski & Snowboard Rental, unde instructorii de schi se asigură că numai schiurile de top sunt oferite spre inchiriere. Este de la sine înțeles că echipa noastră va avea grijă de întreținerea profesionala și setarea perfectă a legăturilor dumneavoastră de schi.

Personalul nostru te ajuta in alegerea echipamentului potrivit in functie de nivelul si marimile fiecaruia, precum si cu informatii despre situatia la zi a partiilor.

Schiuri atragatoare pentru copii, cu marimi de la 67 cm numai bune pentru a le asigura si celor mici confortul in initierea skiului.

Pentru adolescenti, adulti si cei mai experimentati, oferim schiuri de ultima generatie.

INCHIRIATI ECHIPAMENT DE SKI DE LA

R&J SCOALA SKI & SNOWBOARD – INCHIRIERI ECHIPAMENT SKI & SNOWBOARD

ASTFEL VA VETI IMBUNATATI PERFORMANTA !

Bocancii reci si umezi pot strica ziua sau chiar vacanta oricarui iubitor de sport, de aceea noi acordam o atentie sporita uscarii si dezinfectarii claparilor dupa fiecare utilizare, servisarea schiurilor ori de cate ori este nevoie, prin ascutirea canturilor si ceruire.

Clientii trebuie să completeze și să semneze formularul de închiriere. În cazul în care sunt sub 18 ani, părintele sau tutorele legal trebuie să semneze pentru ei.

Confortul si siguranta clientilor nostri este o prioritate pentru noi.

Inchirieri echipament Ski Poiana Brasov

Te-am Facut Curios?

Galerie Echipament

Despre

Poiana Brașov

Istoria pe scurt:

Infintata in 1895, Poiana Brasov deservea ca loc turistic pentru Brasov. Prima cabana a fost construita in 1904. In 1906 Poiana Brasov a fost recunoscuta ca statiune de iarna si trei ani mai tarziu se desfasurau primele competitii de iarna. In 1951 au tinut loc jocurile internationale de iarna a studentilor. In zilele noastre Poiana Brasov seamana mai mult cu un mic orasel avind hoteluri luxurioase si restaurante bune.

Privita de pe creasta Masivului Postavarul, statiunea Poiana Brasov pare o mica oaza în împaratia muntilor, îmbracati în haina verde a padurilor de molid si fag, în care vilele si hotelurile cu arhitectura pe cât de variata pe atât de moderna imprima un plus de pitoresc.

 • Oferta specifica sezonului rece:
 • practicarea schiului alpin si a snowboard-ului pe pârtiile cu diferite grade de dificultate, fiind asigurat transportul cu mijloace de transport pe cablu ( teleski, gondola , telecabina, telescaun );

 • practicarea saniusului pe pârtiile special amenajate;

 • practicarea patinajului pe patinoarul artificial;

 • plimbări cu sănii trase de cai;

 • învatarea schiului cu instructori de specialitate în cadrul scolii de schi specializata mai ales în schi alpin pentru începatori cât si pentru avansati; centre pentru închirierea materialelor sportive.

 • Oferta specifica sezonului cald
 • drumetii montane pe jos sau cu bicicleta spre Masivul Postavarul.

 • tenis de câmp pe terenurile amenajate în apropierea hotelurilor.

 • minigolf si handbal pe terenul din zona lacului.

 • cursuri de calarie si practicarea echitatiei în împrejurimi.

 • windsurfing, yolle si ambarcatiuni pe lacul Moacsa (40 Km).

 • În apropierea hotelurilor sunt situate si restaurante cu specific românesc:
 • Coliba Haiducilor

 • Sura Dacilor

 • Vânatorul - restaurant vânatoresc

 • Stâna turistica - restaurant în stilul unei stâni