Inchirieri echipament Ski si Snowboard Poiana Brasov

 

Cine suntem :

       * Situati  în centrul statiunii Poiana Brasov, la parterul Pensiunii Casa Emil,  vis-a-vis de Restaurantul Vanatorul,  în zona de maxim interes pentru pasionații de schi, la o distanta egala , dar nu departe de cele doua telecabine ce deservesc Vf. Postavaru si la 2-3 minute de partia de incepatori Bradul.  R&J Ski Team  își propune să ofere iubitorilor de ski  spre inchirere cele mai bune echipamente la cele mai bune prețuri.


Inchiriati echipament de Ski sau Snowboard de la  R&J SKI & SNOWBOARD SCHOOL  | SKI RENTAL si va veti imbunatati PERFORMANTA !


*** Trasfer  partie GRATUIT dus / intors ***


Expertii stiu:   La școlile de schi puteți închiria cele mai bune echipamente de schi si snowboard . Acest lucru este valabil și pentru R&J Ski & Snowboard  School - Ski Rental  , unde instructorii de schi se asigură că numai schiurile de top sunt oferite spre inchiriere. Și este de la sine înțeles că echipa noastră va avea grijă de întreținerea  profesionala și setarea perfectă a legăturilor dumneavoastră de schi.


       * Centrul  nostru de închiriere  echipament  de ski, ofera  schiuri de calitate superioară de la marcile consacrate  Elan, Head, Rossignol, Dalbello, Dynastar si Volkl, echipament  pentru toate nivelurile de la incepatori la experti ( race ski ) . Dimensiunile  claparilor sunt de la cea mai mica marime de copii pana la cea mai mare de  adulti .

        * Oferim de asemenea spre inchiriere si casti de protectie.

        * Personalul nostru te ajuta in alegerea echipamentului potrivit in functie de nivelul si marimile fiecaruia, precum si cu informatii despre situatia la zi a partiilor.  

        * Schiuri  atragatoare pentru copii,  cu marimi de la 67 cm numai bune pentru a le asigura si celor mici confortul in initierea skiului.

        * Pentru adolescenti ,  adulti si cei mai experimentati,  oferim schiuri de ultima generatie.


        * Bocancii reci si umezi pot strica ziua sau chiar vacanta oricarui iubitor de sport , de aceea noi acordam o atentie sporita uscarii si dezinfectarii claparilor dupa fiecare utilizare, servisarea schiurilor ori de cate ori este nevoie , prin ascutirea canturilor si ceruire.

        * Clientii  trebuie să completeze și să semneze formularul de închiriere. În cazul în care sunt sub 18 ani, părintele sau tutorele legal trebuie să semneze pentru ei.

          * Confortul si siguranta clientilor nostri este o prioritate pentru noi.      


.


Despre Poiana Brasov.


Istoria pe scurt: Infintata in 1895, Poiana Brasov deservea ca loc turistic pentru Brasov. Prima cabana a fost construita in 1904. In 1906 Poiana Brasov a fost recunoscuta ca statiune de iarna si trei ani mai tarziu se desfasurau primele competitii de iarna. In 1951 au tinut loc jocurile internationale de iarna a studentilor. In zilele noastre Poiana Brasov seamana mai mult cu un mic orasel avind hoteluri luxurioase si restaurante bune.

-Poiana Braşov este o staţiune specifica sporturilor de iarnă fiind cea mai renumita din Romania, dar si o atracţie turistică cu renume internaţional. Dispune de pârtii de ski cu grade diferite de dificultate, terenuri de sport, un lac, baruri şi restaurante. Cazarea este asigurată în hoteluri de lux, pensiuni, vile sau cabane. Din 2012 partiile de ski au fost dotate si cu tunuri de zapada, pentru o mai buna calitate a zapezii. De asemenea, în Poiană se află o staţie de ambulanţă, pompieri şi una de poliţie precum şi un oficiu poştal.

-Privita de pe creasta Masivului Postavarul, statiunea Poiana Brasov pare o mica oaza în împaratia muntilor, îmbracati în haina verde a padurilor de molid si fag, în care vilele si hotelurile cu arhitectura pe cât de variata pe atât de moderna imprima un plus de pitoresc.

-Accesul în statiunea Poiana Brasov se poate realiza din localitatile Brasov si Râsnov, prin doua sosele modernizate, precum si prin numeroase trasee turistice ce pornesc din localitatile: Brasov, Timisu de Sus, Timisu de Jos, Pârâul Rece, Râsnov si Cristian.

Oferta specifica sezonului rece

  • practicarea schiului alpin  si a snowboard-ului pe pârtiile cu diferite grade de dificultate, fiind asigurat transportul cu mijloace de transport pe cablu ( teleski, gondola , telecabina, telescaun );
  • practicarea saniusului pe pârtiile special amenajate;
  • practicarea patinajului pe patinoarul artificial;
  • plimbari cu sanii trase de cai;
  • învatarea schiului cu instructori de specialitate în cadrul scolii de schi specializata mai ales în schi alpin  pentru începatori cât si pentru avansati; centre pentru închirierea materialelor sportive.

Oferta specifica sezonului cald

  • drumetii montane pe jos sau cu bicicleta spre Masivul Postavarul;
  • tenis de câmp pe terenurile amenajate în apropierea hotelurilor;
  • minigolf si handbal pe terenul din zona lacului;
  • cursuri de calarie si practicarea echitatiei în împrejurimi;
  • windsurfing, yolle si ambarcatiuni pe lacul Moacsa (40 Km);

În apropierea hotelurilor sunt situate si restaurante cu specific românesc:

*  Coliba Haiducilor

*  Sura Dacilor

*  Vânatorul - restaurant vânatoresc

*  Stâna turistica - restaurant în stilul unei stâni.